fredag 9 september 2011

SÅ HÄR ANVÄNDS VÅRA SKATTEMEDEL

Har vi svenskar en försörjningsplikt, utöver sin egen eller är den helt godtycklig utan gränser? Om man ställer den raka frågan till folk på gatan, om de anser att vi är skyldiga att försörja dem som kommer hit ifrån främmande land, får man svaren ja och nej. Frågan blir med ja besvarad av dem som har det gott ställt och ett rungande nej, från mindre bemedlade.

Är verkligen våra folkvalda överens om en försörjningsplikt för invandrare, vad tror du? Finns det någon regel i vår demokrati som ger politikerna fria händer att göra vad de vill med våra gemensamma skattemedel eller sker det enbart av gammal vana att staten har råd att betala och då spelar det ingen större roll vad våra skattemedel används till.

Personligen tror jag att det handlar om ren slentrian, att staten måste stå för de kostnader som näringslivet vägrar att betala.
Faktum kvarstår att näringslivet skulle betala för invandringsapparaten, för det är ju på deras krav att vi har en mångkultur med ohämmad massinvandring.

Slutsatsen är uppenbar vanliga löntagare skall inte behöva lägga en krona på invandrarna och därmed är försörjningsfrågan med nej! besvarad. Frågan om politikerna är överens om försörjningen av invandrarna, den frågan lämnar jag öppen, som kanske någon annan kan ge ett besked om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar